+ mer
Rolls Royce Ghost - Foto: Selskapet

Svindyr luksus fra Rolls Royce

Viser frem mye omtalt gigant neste uke. Se bilder og video her.

Rolls Royce Ghost vil bli vist til verden neste uke på Frankfurt-messen. Når Rolls Royce slipper en ny bil, er det forholdsvis sikkert at miljøfokuset vil være i baksetet. Ghost er inget unntak med sin V12-motor på 6,6 liter som yter 574 hestekrefter.Klikk på bildene for store utgaver

Alle foto: Rolls RoyceBilen, som bærer navnet til Rolls Royce aller første personbil, er ventet å koste rundt 170.000 pund i Storbritannia, og
minst
3,5 millioner kroner på norske skilter.Bilen er bassert på konseptbilen 200EX, ble først vist frem i mars i år i konseptform, men vil for første gang vises frem som produksjonsmodell i Frankfurt neste uke.HegnarOnline vil vise deg mer fra denne lanseringen og flere i uken som kommer.
Se video av bilen her:

Motor