Verdens dyreste familiebil

Bugatti med sjokkerende rå og vakker familiebil.

Bugattis hyllest til Bugatti Type 57 har blitt presentert for verden, i form av tidenes kanskje vakreste konseptbil. Denne tidlige prototypen er ventet på veien i 2013, og følger den utviklingsbanen til Bugatti Veyron, vil den endelige bilen være tilnærmet identisk med konseptbilen. Bugatti har gitt modellen navnet Galibier.Galibier har fått et karbonfiber- og aluminium-karosseri, ikke ulikt spesielversjonen av Veyron, men det er på innsiden de virkelige juvelen er. Her må bildene tale for seg.Klikk på bildene for store utgaver. Foto: BugattiBilen, som kommer til å være en drøm i mange år til, vil trolig sette standarden for den ultimate luksus, på samme måte som Veyron satt standarden for sportsbiler. Vi gleder oss.Hva bilen vil koste, er fortsatt noe uklart, men dette vil etter all sannsynlighet koste rundt 15 millioner kroner på norske skilter.Se video av bilen under.