+ mer
2010-utgaven av Hummer H3 - Foto: Selskapet

Hummer blir litt grønnere

Merket er ikke helt dødt - men det er litt grønnere.

Kan en Hummer være en miljøbil? Jeremy Clarkson i Top Gear har famøst omtalt at forbruket til en Hummer H2 er på 1 mile/gallon når man trykker på gassen. Dette tilsvarer 2,35 liter per mil!Nå ønsker merket å redde litt av sin svake miljømerkevare, med å inkludere en biodiesel-utgave av hver Hummer-modell, skriver Autoblog på sin "" side.- Dette er første steget i Hummers utvikling til å bli et mer miljøvennlig merke, sier Hummer CEO James Taylor i en kommentar.
Blitt kinesisk
I høst ble det klart at amerikanske General Motors selger gigantbilen Hummer til en kinesisk bilprodusent.Kinesiske Schuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery kjøper 80 prosent av bilmerket. De 20 resterende prosentene blir solgt til en privat investor.Hummer ble selve symbolet på amerikanernes hang til store bensinslukende terrengbiler. Salget er en del av GMs omstrukturering etter at bilprodusenten gjenoppsto som et statlig selskap etter å ha gått over ende som følge av finanskrisen.
Motor