Siem skal frakte biler

Selskap deleid av Siem Industries skal frakte Chrysler-biler. Kontrakten er verdt 180 millioner kroner.

Publisert 14. des. 2009 kl. 14.31
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
Partner Shipping AS har sammen med sin samarbeidspartner Praxis Logistics sikret en tre års transportavtale med Chrysler Group LLC. Avtalen innebærer transport av Chrysler-biler if ra USA og Mexico til Japan, Korea, Kina, Singapore, Filippinene, Australia, New Zealand, Ny Caledonia samt Tahiti.- Det at Chrysler har valgt Partner Shipping som sin samarbeidspartner de neste tre årene, ser vi på som meget gledelig og motiverende for videre satsning i dette området. Vår strategi om å tilby fleksible, kostnadseffektive og innovative transportløsninger bærer nå frukter, sier Commercial Director, Helge Helvik.Verdien av kontrakten er rundt 180 millioner kroner, men med muligheter til å utvide kontrakten betydelig i løpet av 2010.Partner Shipping AS ble stiftet 1. juli 2008. Selskapet er eiet 50/50 av ansatte i selskapet og Siem IndustriesHovedkontoret ligger i Grimstad.