Slik blir BMW 5-serie touring

Bildene av stasjonsvognutgaven av nye BMW 5-serie er sluppet. Det blir en lekker bil.

Lørdag lanseres nye BMW 5-serie med brask og bram i Norge. Det er en flott bil, men mange vil nok vente på stasjonsvogn-utgaven, kalt Touring i BMWs verden. Den kommer til høsten. Nå er de første bildene sluppet.Kikk på bildene for store utgaver Alle foto: BMWNye motorer Den minste dieselmotoren, 520d, vil trolig sitte i de fleste bilene på norske veier. Motoren, som yter 184 hestekrefter, har relativt lavt CO2-utslipp (132 g/km), og vil derfor være fordelaktig priset i Norge. I tillegg kommer 5-serie i 525d (204 hk) og 530d (245 hk)5-serie leveres også i fire bensinutgaver; 523i, 528i, 535i og 550i. BMW legger på ett gir over Mercedes, og har denne nye åttetrinnsautomatkassen som valgmulighet på alle bilene.Stivere og lengre BMW lover at bilen skal være hele 55 prosent stivere enn forgjengeren og selve bilen har 9 centimeter lenger akselavstand enn dagens 5-serie.