Hydrolift SX-22. Foto: Selskapet

Verdenspremiere for ny Hydrolift-modell

Med den helt nye SX-22 retter Hydrolift øynene mot toppsjiktet av landstedsbåter og multifunksjonelle sports- og fritidsbåter.

Det blir verdenspremiere for den nye Hydrolift-modellen SX-22 under Sjøen for alleIfølge Hydrolift er dette en helt ny retning og viser at Hydrolift ønsker å gå nye veier samtidig som de holder det sterke fokuset der hvor de allerede er godt forankret. SX-22 er det første beviset på Hydrolifts store satsing for fremtiden.Gjennom interiøre modul-løsninger vil kjøperen kunne tilpasse SX-22 etter sitt bruksmønster eller ønsker. Sitte- og liggeplassene er fleksible og kan foldes og legges skjult i båten under bruk.En designbeskyttet nyskapelse fra Hydrolift gir SX-22 RIB'ens skrogbeskyttende egenskaper.Båtene kommer i første omgang med Mercurys Verado- motorer, men kan leveres med andre merker hvis ønsket, fremgår det av meldingen.