+ mer
Land Rover LRX konsept-bil. Foto: Land Rover

Produksjonsøkning for Land Rover

Land Rover hadde i mars den beste salgsveksten på over 50 år. Nå øker bilprodusenten produksjonen for å møte den stigende etterspørselen.

For å møte den økte etterspørselen oppretter Land Rover 275 nye arbeidsplasser ved selskapets fabrikk i Solihull i West Midlands i England, opplyses det i en melding.Land Rovers salgvekst i mars var den beste siden 1948, og bare i Storbritannia solgte bilprodusenten over 11.300 biler. Det tilsvarer en økning på 67 prosent sammenlignet med samme måned i 2009.Her hjemme, hvor det særlig er modellene Discovery 4 og Range Rover Sport som er populære, vokste salget med 15 prosent i løpet av årets tre første måneder.- Land Rover opplever en økt etterspørsel på verdensbasis, og også i Norge har vi ventelister på noen modeller. Vi er glade for at produksjonen nå trappes opp i Storbritannia slik at vi kan møte denne etterspørselen, sier Rune Pedersen i Land Rover Norge i en kommentar.

Motor