+ mer
Citroën DS3 Racing. Foto: Citroën

Nytt råskinn fra Citroën: DS3 Racing

Nå kan du snart kjøpe en nummerert liten kruttønne fra Citroën.

Citroën er nå klar til å ta imot de første ordre på den nye, sportslige DS3 Racing. Racing-konseptet for DS3 springer ut fra Citroëns lange erfaring med motorsport. Den nummererte spesialserien markedsføres nå på verdensbasis.Denne er basert på DS3 150 THP med høyeste utstyrsnivå. Turbomotoren 150 THP er videreutviklet og yter 202 hk. 0 - 100 km/t går unna på 6,5 sekunder. Bilens racinglook understrekes gjennom karosserideler i karbon på front og sidepaneler, fenderlister og de utbygde skjermene, doble eksosrør og 18 tommers hjul.Prisen for DS3 Racing på det norske markedet er satt til 459.900 kroner.Den første serien av DS3 Racing produseres i 2 000 eksemplarer, så det dreier seg om et lite volum her hjemme. I Norge vil DS3 Racing kun fås i én farge: Sort Obsidien med spesialdesignet tak.
Motor