+ mer

Imponert over norske båter

- Det er veldig morsomt å se både kvaliteten og den innovative designen som norske båtprodusenter leverer for tiden, sier Norges ambassadør i Tyskland, Sven Erik Svedman, i forbindelse med den store båtmessen i Düsseldorf

Norges ambassadør i Tyskland, Sven Erik Svedman, var raus i sin omtale av norske utstillere ved årets båtmesse BOOT 2011 i Düsseldorf.De norske båtprodusentene Windy, Hydrolift, Viknes, Marex og Cipax stiller ut under årets båtmesse i Dusseldorf, som er verdens største båtmesse og et viktig utstillingsvindu for eksport av norske båter.Svedman fikk se standene til de norske produsentene, og var tydelig imponert.- Det er veldig morsomt å se både kvaliteten og den innovative designen som norske båtprodusenter leverer for tiden. De fremstår som samlet og solide i den enorme konkurransen som råder her i Sentral-Europa, sa Svedman til de fremmøtte.Ambassadøren var også optimist med tanke på den rådende økonomiske situasjonen.- Her i Tyskland har vi sett en stor vekst den siste tiden, og jeg er overbevist om at det tyske markedet står åpent og klart for dem som ønsker å satse her nede. Det jeg har sett i dag vitner om at vi har mye å levere, sa ambassadør Svedman.Det gjøres oppmerksom på at HegnarOnlines eier Trygve Hegnar eier Windy.

Motor