+ mer
Kia Rio-skisse

Kia varsler design-revolusjon

Kia har sluppet de første offisielle skissene av Rio, som har verdenspremiere i mars.

Publisert 12. jan. 2011 kl. 10.14
Oppdatert 12. jan. 2011 klokken 10.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord

Kia har sluppet de første offisielle skissene av den nye B-segmentbilen Rio. Ifølge koreanerne skal disse viser et kraftig og dristig design som markerer "det neste store steget" i Kias løpende designrevolusjon.Bilen er lengre, lavere og bredere enn eksisterende Rio.- Overgangen fra større til mindre biler blir mer og mer en trend i disse dager, og en B-segment bil så attraktivt som helt nye Rio vil uten tvil hjelpe forbrukerne til å være komfortable med et slikt bytte. Vi forventer at denne modellen blir enda mer populær enn nåværende modell, sier Soon-Nam Lee, direktør for Overseas Marketing i Kia Motors Corporation.Den nåværende Kia Rio var selskapets tredje mest solgte bil på eksportmarkedene i 2010, med et salg på mer enn 205.000 enheter.Nye Kia Rio har verdenspremiere på Geneva International Motor Show 1. mars 2011.