Nye sterke salgstall fra Porsche

Porsche legger fram glimrende tall for perioden august-desember i fjor.

Publisert 28. feb. 2011 kl. 22.15
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Porsche på Paris Motor Show. Foto: Øystein Byberg

Den tyske produsenten av luksusbiler økte sitt salg med 57 prosent i denne perioden.Til sammen solgte Porsche i løpet av femmånedersperioden 40.446 biler, opplyste styreleder Matthias Müller mandag. De gode tallene legges fram samtidig som forhandlingene om en fusjon mellom Porsche og Volkswagen ruller videre.Hjemme i Tyskland vokste Porsches salg med nesten 50 prosent i de siste fem månedene av 2010, og for Europa som helhet var økningen på nærmere to tredeler. Selskapet venter ifølge ledelsen en lignende utvikling gjennom hele 2011. (©NTB)