+ mer
Bjørn Sundquist og Gard Eidsvold i reklamefilm for Audi. Foto: Harald A. Møller AS

Du må beise sjarken, ellers så søkk han...

Audi har igjen skapt en reklame-serie som får mye oppmerksomhet. Bjørn Sundquist og Gard Eidsvold spiller hovedrollene. Se filmene her!

Audi har gått nye veier for TV-reklame i Norge før. Best kjent er kanskje reklame-serien "Hunden" for Audi A4 quattro. Serien ble svært godt mottatt av både bransje og publikum og gikk blant annet helt til topps i Gullblyanten i 2006. Nå har Audi igjen skapt en reklame-serie som får mye oppmerksomhet, opplyser den norske importøren Harald A. Møller AS i en meldilng.- Bilreklame på TV er i stor grad forbundet med produkt. Med denne reklameserien ønsker vi å fokusere på service og vedlikehold. De siste 30 årene er dette kommunisert på en mildt sagt kjedelig måte - tiden var inne for å gå nye veier, sier Audi- direktør Vidar Eriksen i meldingen.På tre episoder dramatiseres tjenesten Audi Service på en ny og ikke minst humoristisk måte. Bjørn Sundquist og Gard Eidsvold spiller hovedrollene og budskapet ligger i ta vare på bilen din - etter gjeldende serviceforskrifter.

- Filmserien bygger opp under vårt slagord "Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100 % vårt". Det å kommunisere et slik budskap på TV krevde at vi måtte våge å være det hvite i en sort verden. Det er mange måter å si at du må ta vare på bilen din. Det enkle er ofte det vanskeligste i en slik prosess, så når vi fant ordspillet "du må beise sjarken", så hadde vi scenarioet klart for oss, sier Eriksen.Manuset for de tre filmene er laget sammen med Bates og regissør Hans Petter Moland.- Vi er fantastisk fornøyde med resultatet. Vi har endelig lykkes i å bringe litt lystfølelse inn i verkstedverdenen. Vi er også svært imponerte over det Sundquist, Eidsvold og Moland klarte å skape. Rett og slett fantastisk profesjonelt, avslutter Eriksen.Uttrykket "beise sjarken" sprer seg som ild i tørt gress.

Motor