+ mer
Ford Focus. Foto: Ford

Ford Focus stasjonsvogn er her

Nye Ford Focus-serien er nå også tilgjengelig som stasjonsvogn

Ford Focus-serien er nå også tilgjengelig som stasjonsvogn. Stasjonsvognen vil stå for ca 50 prosent av Focus-salget i Norge, opplyser importøren i en melding.Den kan stanse, bremse og parkere av seg selv. Den leser trafikkskilt og varsler om medtrafikanter i blindsonen. Og ikke minst følger den med på uoppmerksom kjøring, fra for eksempel en trett sjåfør.- Kunde- og mediamottakelsen for nye 5-dørs Focus har vært eksepsjonell, og vi forventer en like entusiastisk velkomst for stasjonsvognen, sier Roelant de Waard, visepresident for markedsføring, salg og servicemarkedet i Ford Europa.- Ford-forhandlere over hele Europa ser en sterk etterspørsel etter nye Focus, sier han.Med 264,8 cm har stasjonsvognen samme akselavstand som 5-dørsmodellen, men for å imøtekomme behovet for mer plass, er lengden økt med 19,8cm, til 455,6 cm.Med baksetene i bruk har stasjonsvognen et bagasjevolum på 490 liter. Baksetet er delt 60/40 og har en "flip og fold"-mekanisme som skaper et helt flatt bagasjeromgulv. Som to-seter er bagasjevolumet 1.516 liter (for modeller med dekkreparasjonssett).Prisene for nye Ford Focus starter fra 230.700 kroner for en 5-dørs og 238 700 kroner for en stasjonsvogn.
Motor