+ mer

Stjernedryss til Ford Focus

Med nye Ford Focus er Ford den første bilprodusenten utenfor premiumklassene som er tildelt to Euro NCAP Advanced Technology-anerkjennelser.

Ford Focus er første bilmodell utenfor premium-klassene som har oppnår to Euro NCAP-anerkjennelser for teknologiene Active City Stop og LaneKeeper.Active City Stop overvåker veien fremover og bremser automatisk hvis en kollisjon er nær forestående, mens LaneKeeper bruker et foroverrettet kamera for å oppdage om bilen utilsiktet er i ferd med å forlate sin kjørebane. LaneKeeper-systemet benytter en liten rattreaksjon for å varsle sjåføren og styrer bilen tilbake til kjørebanen.Ford Focus fikk også Euro NCAPs 5 stjerner for kollisjonssikkerhet, inkludert den høyeste oppnåelige score for beskyttelse av barn både ved front- og sidekollisjoner. Ford Focus utmerket seg også i kategorien for beskyttelse av voksne og fotgjengerbeskyttelse.- Fords misjon er å levere høyest tenkelig sikkerhet gjennom ulykkeshindrende teknologier og avanserte personbeskyttelsessystemer, noe som gjør anerkjennelsen fra Euro NCAP svært gledelig, sier Stephen Odell, styreformann og administrerende direktør for Ford of Europe.
Motor