- Incestiøst og skittent spill

Investoren som tapte kampen om Think mener eilbilprodusenten vil gå konkurs igjen innen få måneder. Han mener det var en stor tabbe at russere fikk kjøpe selskapet.

Think City. Foto: Think

Tirsdag ble det kjent at Thinks konkursbo blir kjøpt opp av russeren Boris Zingarevich og hans Ener1.- En stor tabbe. Think vil gå konkurs igjen innen få måneder, sier den tyrkiske investoren Alphan Manas til DN. Han tapte kampen om Think.Budet fra Brightwell og Alphan ble ikke godkjent. Etter å ha sett alle budene, la Valmet, Ener1 og Zingarevich inn sitt eget bud, det eneste budet Ener1 og Valmet godkjente.Manas mener kjøperne har sittet på begge sider av bordet.- Dette er incestiøst og skittent spill. Det holder ikke norsk standard for hvordan man inngår en avtale, sier Manas.