Lamborghini Gallardo LP570-4 Blancpain Edition. Foto: Lamborghini

Lamborghini-salget i Kina opp 150 prosent

Lamborghini selger biler som aldri før i Kina. Nå åpnes ny forhandler i Macau før leveransene av superbil starter.

Den italienske superbilprodusenten Automobili Lamborghini har åpnet forhandleren Lamborghini Macau. Dermed har Lamborghini et nettverk av 15 forhandlere i Kina.- Åpningen av Macao-forhandleren er en viktig del av vår representasjon i Kina og reflekterer den potente vekstmuligheten i regionen, sier Lamborghini-sjef Stephan Winkelmann.Lamborghini solgte 206 biler i Kina i 2010, opp 150 prosent i forhold til 2009.I første halvår ble det levert 138 biler, noe som representerer en vekst på 60 prosent i forhold til 2010.Salget er ventet å øke ytterligere mot slutten av året, når de første leveransene av 200 bestilte Aventador LP700-4 starter.