Tshawe kjørte uten førerkort da Lamborghinien tok fyr

Tshawe Baqwa har ikke norsk førerkort og var ute på øvelseskjøring da den lånte Lamborghinien tok fyr og brant opp.

Gruppen MadCon under Spellemannsprisen. Tshawe Baqwa i front - Yosef Woldemariam i bakgrunnen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Motor

Tshawe Baqwa har ikke norsk førerkort og var, i følge VG, ute på øvelseskjøring da Lamborghinien han hadde lånt tok fyr og brant opp på Furuset mandag.Tshawe er i ferd med å ta lappen, men har ikke kjørt opp ennå, opplyser Ronnie Klaussen i Cosmos Music Group til avisen.Espen Salvesen, Chief Accounting Manager i J. B. Ugland Holding AS, opplyste til HegnarOnline tirsdag at bilen, som er en 2004 Lamborghini Gallardo registrert på JBU Grimstad AS, var lagt ut for salg hos Auto-Forum Drammen.Geir Bråthen hos Auto-Forum Drammen hevder, i følge VG, at det ikke var Tshawe som kjørte bilen da den dro fra Drammen. Bråthen har ikke registrert førerkortet til den som kjørte bilen fordi han vet veldig godt hvem det er og at vedkommende har førerkort.Bilen var forsikret i Tryg Forsikring og Bråthen er ikke redd for forsikringsoppgjøret.

Nyheter
Næringsliv