Verdens dyreste motorbåt er gullbelagt

Gull og ben fra dinosauren Tyrannosaurus Rex er hovedingrediensene som gjør en anonym forretningsmann fra Malaysia til innehaveren av verdens dyreste motorbåt.

1 kilo rent gull - Foto: AP

En skulle kanskje tro at man var over jappetiden med gullbelagte eiendeler og interiør? Slik er det altså ikke, hvert fall ikke ombord på verdens dyreste motorbåt, ifølge di.se.Selve båten er gullbelagt, har et forgylt dekk, et 68-kilos akvarium av gull - og som ikke det var nok er en vegg inne i båten prydet med ben fra dinosauren Tyrannosaurus Rex.At det var en anonym forretningsmann fra Malaysia som sitter på herligheten er imidlertid noe uventet når man får høre prislappen - hele 4,8 milliarder dollar, som tilsvarer om lag 258,7 milliarder kroner.Båten, en Baia 100 History Supreme, er designet av Stuart Hughes, en brite som er kjent for å bruke mye bling-bling.