+ mer
Audi urban concept Spyder. Foto: Audi

Audi viser frem konseptbil

Audi viser frem innovativ konseptbil med 1+1 seteløsning og himmelen som tak.

Den nye urbane konseptbilen Audi urban concept vil vises på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september. Bilen er helt unik, og konseptet er ikke basert på noen tidligere modell, opplyser den norske importøren Harald A. Møller AS i en melding.Utviklingen av bilen er basert på strenge prinsipper for lett konstruksjon og effektivitet. Resultatet er en konseptbil uten unødvendig vekt, essensen er sportslig opplevelse. I tillegg til Sportback-modellen som det allerede er vist skisser av, vil Audi også presentere en Spyder-variant.Som i Audi urban concept Sportback er det plass til to personer i en 1+1 seteløsning. Den åpne cockpiten til Audi urban concept Spyder er omgitt av en lav og karakteristisk vindskjerm. Dørene åpnes diagonalt oppover. Setene er en del av cockpit-konstruksjonen og er plassert lavt. Hjulene på 21" er frittstående og to elektriske motorer sørger for fremdrift og kraftfull akselerasjon.
Motor