+ mer
Kia konseptbil. Foto: Kia

Ja, det er en Kia

Det ligner på en Aston Martin Rapide, men det er en Kia som nå skal vises frem for publikum på bilmessen i Frankfurt

Kia avduker en 4-dørs sportssedan konseptbil på Frankfurt Motor Show i september.Kias nyeste konseptbil signaliserer selskapets nye designretning. Den skal være kraftfull, dynamisk og fremtidsrettet.Det er en 4-dørs Sports sedan som er bakhjulsdrevet, og forener slanke og muskuløse linjer med en sofistikert og elegant fire seters kupé, heter det i en melding fra den norske importøren.- Uansett fra hvilket perspektiv du ser på den, oser bilen av energi, sier en stolt Peter Schreyer, Kias sjefsdesigner.- Jeg mener bilen er et sterkt statement fra Kia; vi er klare for å bevege oss raskt frem til et helt nytt kapittel."Besøkende på Kias stand vil også få se 3-dørs Kia Rio som har verdenspremiere, samt en fornyet Kia Soul.
Motor