+ mer
Lexus GS350. Foto: Lexus

Mer luksus fra Lexus

Lexus viste i dag frem den nye GS på Pebble Beach Concours d'Elegance i California.

Lexus viste i dag frem den nye GS på Pebble Beach Concours d'Elegance i California.- Med en mer engasjerende kjøreopplevelse, dristigere design og et rommeligere og mer moderne interiør, er nye GS et svar på kundens stadig høyere krav, sa Andy Pfeiffenberger, Vice President i Lexus Europe.GS blir rikt utstyrt med funksjoner i toppklasse og er spekket med detaljer og teknologi som gjør bilen til noe mer enn en luksusbil, heter det i en melding fra den norske importøren.Fronten har en ny og dristig signatur grill som skal uttrykke en følelse av selvtillit.Når GS skulle designes var hovedmålet å gi en mer engasjerende kjøreopplevelse, gjennom et nytt aerodynamisk karosseri, et stivere og kraftig oppgradert understell, en girkasse med raskere girskift, en distinkt motorlyd og seter med bedre støtte.Modellen som ble vist i California var GS 350 med 3.5-liter bensindrevet V6-motor, med fire kamaksler og fire ventiler per sylinder med "dual VVT-i" (Variable ventiltider med intelligens). Motoren yter 306 hestekrefter og gir bilen en akselerasjon fra 0-100 km/h på 6.4 sekunder og har samtidig forbedret drivstofføkonomi. GS 350 vil ikke bli tilgjengelig i Norge, hvor kun hybridmodellen GS 450h vil bli markedsført. Denne bilen vil få sin debut på den internasjonale bilmessen i Frankfurt 13.september 2011.
Motor