+ mer
Skisse av nye Hyundai i30.

Tøff Golf-killer fra Hyundai

Hyundai har sluppet skissebilde av nye i30, som vises frem for første gang om en snau måned.

Hyundai har fått dreisen på designarbeidet, noe vi ikke minst bemerket i forbindelse med vår Hyundai har nå sluppet en skisse av den nye i30-modellen som skal vises på IAA bilmessen i Frankfurt i september.Den helt nye i30 er designet og konstruert ved Hyundai Motor Europe Technical Centre i Rüsselsheim i Tyskland.- Ved utformingen av den nye i30 brukte vi sterke, flytende linjer for å forme en bil som ser sportslig ut, samtidig som den utstråler en følelse av konstant bevegelse, selv når den står stille, sier Thomas Bürkle, sjefdesigner ved Hyundai Motor Europe Technical Centre.Hyundai ønsker at man skal gjenkjenne Hyundai design-DNA både på i30 og nylig lanserte i40.Allan Rushforth, Senior Vice President i Hyundai Motor Europe, forventer at neste generasjon i30 vil spille en betydelig rolle når det gjelder å utvikle merket i Europa og styrke bilens posisjon som mest solgte Hyundai-modell i Europa.
Motor