+ mer
Citroën C4 Aircross

Her er trillingen fra Citroën

Her er Citroëns alternativ til Mitsubishi ASX og Peugeot 4008.

Citroën har opplevd stor suksess med den nye C4, som er produsert i over 100 000 eksemplarer siden lanseringen for vel et år siden. Nå utvider Citroën modellprogrammet med en ny, kompakt SUV som har fått navnet Citroën C4 Aircross.Det er en trillingmodell til Mitsubishi ASX og kommende Peugeot 4008, slik Outlander og iMiev også har søsken fra Peugeot og Citroën.Citroën C4 Aircross passer godt inn i dagens krav til en bil, ettersom den både egner seg som en aktiv fritidsbil og til komfortabel transport, heter det i en melding fra importøren.Citroën C4 Aircross kommeri salg på de første markedene i løpet av første halvår 2012 og kan leveres både med firehjulstrekk og tohjulstrekk.Den nye C4 Aircross kan blant annet leveres med den drivstoffgjerrige motoren HDi 110 med 6-trinns manuell girkasse. Denne versjonen kommer med både to- og firehjulstrekk. Bilen kan også fås med motoren HDi 150 med 6-trinns manuell girkasse og to- og firehjulstrekk, eller man kan velge en bensinmotor på 1,6 liter med 115 hk, tohjulstrekk og en 5-trinns manuell girkasse.
Motor