+ mer
Toyota Auris. Foto: Toyota

Spar 40.000 på ny Toyota Auris

Valtakursene er lave. Det betyr at direkteimport for privatkunder kan være meget lønnsomt. På en Toyota Auris 1.8 Hybrid kan besparelsen være på rundt 40.000 kroner.

Det kan være mulig å spare om lag 40.000 kroner på en fabrikkny Toyota Auris 1.8 Hybrid Advance. Bilmegleren.no opererer med en pris på 227.900 kroner inkludert frakt og metallic lakk. Et søk på Toyotas hjemmeside gir en pris på 264.900 kroner.Bilmegleren.no viser til at valtakursene er lave, og at direkteimport for privatkunder er meget lønnsomt.
Les også: Prøvekjørt: Hvis samvittighet på hjul
Nye Toyota Auris Hybrid leveres med 5 års nybilgaranti /120.000 km på alle hybriddeler.Det medfølger International Worldwide Toyota Hybrid nybil/fabrikkgaranti. Den gir 3 års nybilgaranti /100.000 km på det mekaniske, 3 år på lakk og 12 års garanti mot rust.Bilene bilmegleren.no tar inn leveres med nordisk varmepakke inkludert varmeseter, LED-lamper osv.Bilmegleren.no leveres alle biler ferdig registrert med lokale nye kjennetegn.En av bilmegleren.nos konkurrenter, Din bilpartner, opererer med en pris inkludert fem års garanti på 227.300 kroner. De anslår bespalsen til 41.800 kroner.
Motor