Ford Focus

- Har truffet hjertet til mange norske bilkjøpere

- Det er ingen tvil om at den nye Focus-serien har truffet hjertet til mange norske bilkjøpere, forteller salgsdirektør Petter Johannessen i Ford Motor Norge.

For Ford ble november en måned med solide løft. Merket registrerte 9,4 prosent flere personbiler enn i året før, mens den generelle markedsveksten var på 7,8 prosent. Samtidig tok nye Ford Focus i november en solid 2. plass på modellstatistikken med klar avstand til VW Passat.Hittil i år har Ford registrert 14.834 biler av alle typer, med en markedsandel på 9 prosent, mens i november økte merket markedsandelen sin til 9,5 prosent.Fords personbilsalg fra 1. januar til 30. november ga en markedsandel på 9,2 prosent, mens i november ble dette tallet økt til hele 10,4 prosent med 1.282 biler, som er bare 16 biler bak Toyota, som altså så vidt beholdt 2.-plassen.I tillegg til disse tallene ble Focus en kjempesuksess for Ford-organisasjonen. I november ble det registrert 492 eksemplarer av Fords viktigste volumselger, som ga en markedsandel på 4 prosent og en klar 2. plass, ca 100 biler foran VW Passat.Sammenlignet med november 2010 ble det registrert 135 prosent flere Focus i år, og på årsbasis er veksten på 77 prosent.- Det er ingen tvil om at den nye Focus-serien har truffet hjertet til mange norske bilkjøpere. Det bekrefter salgstallene i november, men også vår egen ordrebank, forteller salgsdirektør Petter Johannessen i Ford Motor Norge.Det må også ha vært positivt for Ford-organisasjonen å registrere at de med Ford Mondeo nå har to modeller på den norske «10-på-topp»-listen.- Med det modellspekteret Ford har i dag og med de nyhetene vi vet kommer i nær fremtid kan Ford se frem til neste år med stor optimisme, avslutter salgsdirektøren oppglødd.