TomTom lanserer sosial app

TomTom viste frem den nyeste TomTom Appen for iPhone og iPad.

Publisert 11. jan. 2012 kl. 11.39
Oppdatert 11. jan. 2012 klokken 11.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
Brukere kan benytte TomTom appen til å dele destinasjon og ankomsttid på Twitter, Facebook, via epost og SMS-melding.

TomTom viste idag frem siste versjon (v1.10) av TomTom App for iPhone og iPad. Den nye versjonen integrerer TomTom navigasjon med Facebook™ og Twitter™, og gir brukere muligheten til å navigere til venner, steder og arrangementer.Oppdateringen er gratis for eksisterende kunder og lastes ned fra Appstore. Den nye TomTom applikasjonen vil bli tilgjengelig i løpet av 1. kvartal 2012, melder selskapet. TomTom App for iPhone og iPad er den første navigeringsløsningen som bruker data fra sosiale nettverk som kilde. Den kan automatisk planlegge ruter basert på informasjon fra Facebook arrangement, steder og venner.Brukere kan, i følge pressemeldingen, også benytte applikasjonen til å dele destinasjon og ankomsttid på Twitter, Facebook, via epost og SMS-melding.- I følge nylige studier bruker en stor majoritet av iPhone-brukere Facebook på telefonen. Ved å integrere Facebook funksjonalitet i vår TomTom App, gjør vi navigering til steder, arrangementer og et besøk til venner enklere, sier Corinne Vigreux, Managing Director Consumer hos TomTom.