+ mer
Maserati GranTurismo Sport. Foto: Maserati

Maserati GranTurismo Sport vises frem

Maserati GranTurismo Sport er klar for Geneve-utstilingen.

Maserati GranTurismo Sport får premiere på bilutstillingen i Geneve, som åpner for publikum 8. mars.Maserati kaller det en ny bil, men det må et øvet øye til for å se endringene fra dagens modell. Ytelsene har blitt bedre og utseende har blitt en anelse mer sporty.

HegnarOnline BIL vil være til stede på Geneve-utstillingen. Følg bilsidene våre på Facebook
En ny støtfanger optimaliserer luftstrømmen til både motor og bremser.Som seg hør og bør har også Maserati begynt å utstyre sine biler med LED-lys. Også baklyktene er nye. Ifølge Maserati er de mer elegante, mer aggressive og har en mørkere tonee.Interiøret har fått en standardheving. Både front- og baksetene er helt nye. Rattet skal også være sportsligere, og ikke minst gi et mer maskulint uttrykk.GranTurismo Sport er utstyrt med en 4,7 liters V8-motor på 460 hk.

Motor