+ mer
Foto fra www.bmw.com

BMW tilbakekaller biler grunnet mulig brannfare

BMW tilbakekaller 1,3 millioner biler grunnet mulig brannfare. Er du en av minst 5.400 nordmenn som må levere bilen på verksted?

Bilprodusenten BMW melder tirsdag at de nå tilbakekaller totalt 1,3 millioner kjøretøy.Det er 5-serien og 6-serien produsert mellom 2003 og 2010 som skal være berørt, skriver DN.no.Feilen består i en mulig uriktig montert kabel til batteriet i bagasjerommet som kan gjøre at bilen ikke starter. Feilen kan i verste fall føre til brann.Det skal imidlertid ikke være registrert verken skader eller dødsfall som følge av feilen.Tilbakekallingen er den største for BMW på verdensbasis noen sinne.- I Norge er det snakk om 5.400 biler pluss gråimporterte og privatimporterte biler. Forhandlerne er informerte og systemet er satt i gang, sier markedsdirektør i BMW Norge Kjetil Myhre til DN.no.Bilene det gjelder vil nå bli innkalt til verksted der feilen skal utbedre på rundt 30 minutter, kostnadsfritt for eieren.
Motor