+ mer
Subaru XV

Subaru XV-salget går strykende

Subaru XV har tatt Norge med storm. Nå sliter importøren med å få tak i nok biler.

Subaru XV er fortsatt i vinden. Subaru har passert 1.050 kontrakter på den lille SUV-en.- Vi kan fortsatt levere noen biler til sommerferien, mens noen modeller har noe lengre leveringstid. Vi har som mål og selge 2.000 XVer og nå er utfordringen å få flere biler fra fabrikken. Etter en tid med høy yenkurs og tsunami, gleder vi oss over godt salg, sier informasjonsdirektør Stian Thrane i Subaru Norge.HegnarOnline kjørte bilen før nyttår.

:"Generelt sett må vi nok konkludere med at nye Subuaru XV er en terningkast 3/4-bil over hele linjen, sett bort ifra det ytre utseende som vi allerede har hyllet. Men den er rimelig priset - det skal den ha for - og kommer garantert til å bli en salgsvinner for japanerne.Nordmenn har lagt sin elsk på disse SUV/crossover-bilene, og da blir fort XV et meget bra alternativ. Når den i tillegg ser frisk og moderne ut forstår vi godt at Ola og Kari Nordmann kan komme til å bestemme seg for et XV-innkjøp."

Motor