+ mer
Bård Eker. Foto: Finansavisen

Dette har kostet Bård Eker 125 millioner kroner

På ti år har Båd Eker brukt flere titalls millioner på båtprodusenten Hydrolift. - Dette er en dyr hobby, sier Eker.

Dårlig vær og en flom av bruktbåter sørger for dype bølger i båtbransjen. Siden 2002 har Bård Eker brukt 125 millioner kroner på Hydrolift, et selskap som i dag har ti båtmodeller på mellom 22 og 33 fot. Til sammenligning har omsetningen vært på totalt 320 millioner kroner siden oppstarten, skriver Finansavisen.- Det er en dyr hobby. Vi har gjort det regnestykket noen ganger, og sier til kundene at vi kanskje heller bare burde gitt dem penger i stedet for å bygge båten. Akkurat nå er det mye som jobber mot bransjen, men jeg håper jo at vi etter hvert vil tjene penger på Hydrolift, sier Eker, som også satser på andre ting enn fritidsbåter.- Det er to ting som gjør at vi holder oss flytende nå. Det ene er å utvikle flere nye modeller, mens det andre er å jobbe med krevende teknologi opp mot oljebransjen og den marine næringen, sier han til Finansavisen.
Motor