+ mer
Isuzu Europa President Mr. Koichi Inoue gratulerer RSAs administrerende direktør Frank Dunvold med hans nye firma/familiebil. Han vil få den første sorte fire dørs med automatgir i Exclusive utgave og fem seter. Foto: Isuzu

Her er den nye arbeidshesten fra Isuzu

Isuzu-importøren skryter av masse utstyr, enorm trekkevillig og råsterk turbodieselmotor, firehjulstrekk og svært så fornuftig pris på sin nye pickup.

Isuzu lanserer i juni en helt ny utgave av Isuzu pickup. Norge er det første landet i Europa som får tilgang til biler og Isuzu Europa President Koichi Inoue avduket 11. juni de første norske bilene på Thorbjørnrud Hotel på Jevnaker.Den norske importøren RSA skryter av masse utstyr, enorm trekkevillig og råsterk turbodieselmotor, firehjulstrekk og svært så fornuftig pris.Nye Isuzu Pick Up leveres som enten Extended Cab eller Double Cab. Extended Cab har 2 hoveddører, men også det man kaller "hidden doors" slik at man får svært god tilgang til varerommet bak førersetene. Double Cab har 4 dører og stort innvendig varerom eller alternativt bakseter i personbilutgaven. Begge har en lengde på 5,3 meter, bredde på 1,86 meter og en høyde på 1,795 meter.Samtlige Isuzu utgaver kan trekke tilhengere som veier 3.000 kg og har en nyttelast på over 1.000 kg.D-Max er en av få pickup-er som kan leveres med automatgir på alle utgaver og er den eneste med automatgir på 2 dørs med langt plan. Motoren er en nyutviklet, 2,5 liters Twin Turbo dieselmotor med Co2 utslipp fra 194 gram, 163 hk og 400 NM. Nye Isuzu er klasseledende på forbruk og utslipp, fremhever importøren.Startpris vil være fra 299 900 kroner. Double Cab-utgaven får man for et tillegg på 20.000, kroner. Double Cab er også tilgjenglig i utstyrsvarianten Exclusive, da med blant annet skinninteriør, elektrisk justerbart førersete, stigtrinn, alarm og rattbetjening av Radio/Cd. Exclusive-utgaven koster 10 000 kroner ekstra.Personbilen starter på 559.900 kroner.
Motor