En bil av merket DeLorean - i front står skuespillerne Michael J. Fox (t.h.) og Christopher Lloyd - Foto: AP

Back to the Future-bilen gjør comeback

Husker du DeLorean-bilen fra kultfilmene Back to the Future? Nå kan du endelig sikre deg et eksemplar - bilen gjør nemlig comeback!

DeLorean-bilen fra kultfilmene Back to the Future gjør nå comeback som elektrisk bil, skriver nettstedet NME.com.Sammen med Epic EV - som etter sigende skal være spesialister på elektriske kjøretøy - håper DeLorean å starte produksjon av bilen i løpet av 2013.Stephen Wynne, som er CEO hos DeLorean Motor Company, sier målet med relanseringen er å skape en spennende og kul elektrisk bil.Man regner med at bilen kommer til å koste 90.000-100.000 dollar på USA-markedet - mellom 550.000 og 610.000 kroner.Bilen som er kjent fra Back to the Future dukket først opp i klassikeren fra 1985, men var også med i oppfølgerfilmene som fulgte.