Jeremy Clarkson. AP Photo

Her er Top Gear-generalens heftige lønningspose

Trodde du Top Gear-general Jeremy Clarkson tjente fett på å teste biler og reise verden rundt med eget show? Da hadde du helt rett.

Top Gear-general Jeremy Clarkson tjener 33,5 millioner kroner årlig, viser nye tall.3,5 millioner pund drar BBC-kjendisen inn, ifølge TV-selskapets årsrapport som avisen The Telegraph har saumfart.Men det er slett ikke statskanalen BBC som fører til en Clarksons konti fylles opp.Mesteparten av kontantene, 25,7 millioner kroner, kommer nemlig fra reklameinntekter, live-opptredener samt såkalte spin-off-produkter.I tillegg får Clarkson drøye 3,3 millioner kroner som godtgjørelse for showene.Det sagt - BBC betaler ikke knapper og glansbilder de heller. 4,5 millioner kroner får Clarkson fra kanalen i året.