+ mer
VW Golf 2013. Foto: VW

Billig-Golf med firehjulstrekk

VW Golf 4Motion får en startpris på under 300.000 kroner.

Norges mest populære bilmodell gjennom en årrekke, Volkswagen Golf, kommer nå i en helt ny versjon.- Det knytter seg store forventninger til denne modellen, sier direktør Ulf Tore Hekneby hos den norske importøren i en melding.- Golf er Norges mest kjøpte bilmodell gjennom en årrekke og derfor også viktig for oss, sier han.

der den ble presentert for journalister fra hele verden.Nye Volkswagen Golf leveres i en rekke versjoner av TSI bensimotorer og TDI dieselmotoer med BlueMotion teknologi. Nytt i motorprogrammet er TSI-motoren på 140 hk med sylinderkutt (ACT) og et utslipp på kun 111 g/km i kombinasjon med 7-trinns DSG automatgirkasse.Innstegsmodellen med bensin er en 1,2 L 85 hk TSI motor med et gjennomsnittlig forbruk på 0,49 og et C02 utslipp på 113 g/km.Dieselversjonene starter med en 1,6 L 105 TDI motor med et gjennomsnittlig forbruk på 0,38 og et CO2 utslipp på kun 99 g/km.Golf kan nå også kan leveres med firehjulsdriftssystemet 4MOTION i kombinasjon med 105 hk TDI. Prisene på nyheten 105 TDI 4MOTION starter på 298.000 kroner.- Dette blir en attraktiv modell som mange vil velge, sier Hekneby.I nåværende Golf må du opp i 140 hk-varianten for å få firehjulstrekk. Den koster fra 326.000 kroner.Nye Volkswagen Golf vil ha premiere hos de norske Volkswagen forhandlerne 12. november. Salget i Norge starter allerede 5. september, og prisene begynner på 225.900 kroner.

Motor