+ mer
Ford Focus-hjul. Foto: HegnarOnline

I dag kommer alle Ford-nyhetene

I etttermiddag avslører Ford flere nyheter. Her er noen av dem.

Ford Motor Company vil avsløre detaljene for en større og akselerende produktutvikling for Europa på et spesielt "Go Further"-arrangement i Amsterdam i dag.

at den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motoren også vil bli tilgjengelig i nye Mondeo.En ny Fiesta skal også vises frem. Blant utstyret finner du det stemmeaktiverte systemet Ford SYNC, Active City Stop og den europeiske debuten på MyKey.Vertskap for det direktesendte arrangementet fra den nye Ziggo Dome-arenaen er Fords administrerende direktør Alan Mulally, Ford of Europes styreformann Stephen Odell og andre sentrale Ford-ledere.På arrangementet planlegger Ford en global avdukning av en rekke nye modeller og teknologier for Europa som en del av selskapets globale One Ford-plan.- Vi ser frem til å kunne dele detaljene i den største produkt- og teknologilanseringen i Ford of Europe's historie med kunder, forhandlere, ansatte og media på dette unike arrangementet, sier Odell.Arrangementet vil kunne følges direkte eller i opptak på mange språk påfra 13:30 til 15:00.

Motor