+ mer
Lewis Hamilton og stemoren Linda Hamilton feirer seieren i Ungarn Grand Prix 2012. AP Photo/Balazs Czagany

Lewis Hamilton kan få 186 millioner i året med å bytte til Mercedes

Lewis Hamilton kan være i samtaler med Mercedes om en overgang fra McLaren. Årslønnen er fantastisk.

I følge BBCs Eddie Jordan kan Formel1-føreren Lewis Hamilton være på vei bort fra McLaren og til Mercedes.Ryktene vil ha det til at Michael Schumacher er på vei bort fra Mercedes og at han kan bli erstattet av Hamilton. Mercedes vil ikke kommentere ryktene.Bakgrunnen for ryktene kan være at Hamilton skal være i lønnsforhandlinger med McLaren, og at McLaren ikke kan betale mer enn 15 millioner pund i året, tilsvarende knapt 140 millioner kroner.Schumacher skal ha 16,5 millioner pund i året, tilsvarende 153,5 millioner kroner i året.I følge Daily Mail kan Hamilton trolig få 20 millioner pund i årslønn hvis han bytter, totalt 60 millioner pund for en 3-års avtale. Det tilsvarer i så fall 186 millioner kroner i året og 558 millioner på tre år.

med bonuser og friere tøyler til å inngå egne sponsoravtaler.

Motor