+ mer
AP Photo

Opel Cascada er navnet

Den nye Opel kabriolet heter Cascada.

Nå er det offisielt: Den nye Opel kabriolet heter Cascada. Navnet kommer fra det spanske ordet for foss, og ender på den tradisjonelle bokstaven "a", typisk for Opel. Den formidler også en skjønnhet, friskhet og er en ren nytelse for kjøring med åpent tak, heter det i en melding fra den norske importøren.Opel Cascada er utstyrt med mykt tak. Ved å trykke på en knapp, kan stofftaket åpnes raskt og problemfritt, selv mens bilen er i bevegelse i hastigheter opp til 50 km/t.Cascada er den tredje nye modellen Opel introduserer i år, etter Mokka og ADAM.Opel Cascada kommer for salg tidlig i 2013. Den vil imidlertid ikke bli vist i Paris på "Mondial de l'Automobile" show, der den nye Opel ADAM vil feire sin verdenspremiere.

Motor