+ mer
Toyota Auris, Verso og Auris Touring Sports. Foto: Toyota

Toyotas store nyheter

Her er Toyotas høydepunkter på Parisutstillingen.

Nye Auris, Auris Touring Sports og nye Verso demonstrerer Toyotas produktoffensiv på Paris Motor Show 2012, heter det i en melding fra den norske importøren.Auris inkludert stasjonsvogn og en oppgradert Verso får verdenspremiere på utstillingen.Den nye Yaris Trend og en tilbehørslinje fra TRD Performance Line til GT86 får også sin debut på utstillingen.

Nye Auris
Nye Auris reflekterer Toyotas ambisjoner om å lage mer appellende, dynamiske, og engasjerende biler, og bygger samtidig videre på det etablerte ryktet for kvalitet og driftssikkerhet.Auris kommer med en dristigere og mer selvsikker design, et interiør med høyere kvalitet, bedre kjøreegenskaper og mer effektive drivlinjer - inkludert den markedsledende teknologien på flaggskipet, en fullhybrid modell, heter det.
Nye Auris Touring Sports
Den nye Auris blir også tilgjengelig som stasjonsvogn, en karosseritype som utgjør 25 prosent av det europeiske salget i kompaktsegmentet. Auris Touring Sports blir ifølge importøren en stilfull tilvekst til produktutvalget og den første stasjonsvognen i segmentet med en fullhybrid drivlinje i tillegg til bensin- og dieselmotorer.
Nye Verso
Den nye Verso får Toyotas nye designspråk og en klar familieidentitet, et forbedret interiør, en revidert 2,0 liters D-4D motor med forbedret ytelse og lavere CO2-utslipp. Samtidig er kjøreegenskapene bedre og støy og vibrasjoner redusert.
Yaris Trend
En helt ny Yaris Trend får en unik utvendig styling og modellspesifikk interiørfinish og farger. Modellen er ment å tiltrekke seg yngre, urbane og designopptatte kunder.
TRD Performance Line tilbehør for GT86
Et utvalg av GT-86 spesifikke tilbehørsprodukter fra TRD (Toyota Racing Development) blir tilgjengelig i Europa for første gang.

Motor