+ mer
Chevrolet Camaro Hot Wheels® Edition. Foto: Chevrolet

Camaro Hot Wheels Edition - lekebil for voksne!

Chevrolet Camaro Hot Wheels® Edition vil skape gode minner for mange.

Tidlig neste år kommer Chevrolet Camaro Hot Wheels® Edition. Det er første gang en Hot Wheels-bil kommer i full størrelse. Den originale Custom Camaro 1:64 skala lekebilen fra 1968 var en av 16 Hot Wheels-modeller.- Millioner av oss vokste opp med å leke med Hot Wheels, sier Chris Perry, visepresident i Chevrolet Marketing, i en melding.- Ved å tilby en produksjonsmodell av Camaro Hot Wheels gir vi en mulighet til å vekke opp disse minnene, for barn i alle aldre, sier han.Camaro Hot Wheels® Edition fikk sin debut på Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show i Las Vegas mandag.Camaro Hot Wheels® Edition leveres med en V8-motor på 6,2 liter. Du kan velge mellom manuell eller automat-kasse.Med manuell kasse er bilen utstyrt med 432 hk og et maksimalt dreiemoment på 569 Nm, mens automat-utgaven har 405 hk og 556 Nm.Det er vel heller tvilsomt om Camaro Hot Wheels® Edition kommer til Norge gjennom offisielle kanaler, med mindre en entusiast importerer den selv.
Motor