+ mer
Ford EcoSport

Ford satser på liten SUV

En liten SUV og flere praktiske familiebiler er i fokus på Fords stand i Genève.

Ford satser tungt på SUV-er. Nylig kom Kuga i helt ny drakt. Under Genève-utstillingen er B-segment-SUV-en EcoSport i fokus. Den kommer på markedet i begynnelsen av 2014.- Vi vet ikke helt når bilen kommer til Norge. Vi venter på nordiske spesifikasjoner som for eksempel varme i setene før vi tar den inn til landet, sier informasjonsdirektør Anne Sønsteby i Ford Norge til HegnarOnline.- Det er for tidlig å si noe om prisen, sier hun om bilen som allerede er i salg i Sør-Amerika.Hun lover at bilen vil bli tilgjengelig med Fords flotte 1-liters EcoBoost-motor.

Hegnar BILs Facebook-sider finner du bilder av alle de viktigste nyhetene på årets bilmesse i Genève
Ford viser også frem flere personbiler som ser mer ut som varebiler, men som har fått en solid oppgradering både av interiør og kjøreegenskaper. En av disse er Tourneo Courier, som leveres med fem seter, samt Grand Tourneo Connect med syv seter.- Dette er praktiske biler til en gunstig pris, sier Sønsteby.Bilene er ventet til Norge i 2014.En ny Ford Mondeo ble vist frem allerede under Paris-utstillingen i fjor høst. I Genève glimrer den med sitt fravær. Som kjent ble lanseringen av bilen utsatt i forbindelse med at en belgisk Ford-fabrikk skal nedlegges. Offisielt heter det fortsatt at bilen skal komme på markedet i Europa i "andre halvår 2014".

Motor