+ mer
Renault Kangoo Z.E

Kutter prisen på elbil med 23.000 kroner

Renault kutter prisen på elbilen Kangoo Z.E. med 23.000 kroner.

Renault kutter prisen på elbilen Kangoo Z.E. med 23.000 kroner. Dermed får varebilen i kort utgave med to seter en startpris på 190.000 kroner levert importør. Flerbruksbilen med fem seter får tilsvarende en startpris på 204.000 kroner levert importør.Importøren begrunner dette med at de vil "gjøre miljøvennlig transport tilgjengelig for langt flere",Med 7.300 solgte biler så langt er Renault Kangoo Z.E. Europas bestselgende elvarebil, og bilen ble også kåret til «Årets Varebil i Europa 2012.» Renault Kangoo Z.E. har de sammen egenskapene og funksjonaliteten som den fossildrevne versjonen og finnes i tre versjoner - som to seter varebil med 3 m3 lasterom, som varebil i lang utgave med 4 m3 lasterom, og som fem seter flerbruksbil med lasterom på 1,3 m3 - 3,4 m3 (med nedslåtte seter).Renault Kangoo Z.E. er tilgjengelig for salg hos 14 utvalgte Renault Z.E. forhandlere.Prisreduksjonen gjelder fra 14. mars 2013.Nylig kuttet Nissan prisen på bestselgeren Leaf.

Motor