+ mer
Honda CR-V

Stor SUV-suksess for Honda

- Vi selger mer en vi hadde håpet og trodd av CR-V. Den har vært vitamininnsprøytningen vi trengte, sier Hondas informasjonssjef til HegnarOnline

på Genève-utstillingen, som pågår nå. Den kommer på markedet om ett års tid.Viktigere sett med norske øyne i år er at Honda endelig har fått på plass en liten dieselmotor i bilene sine.- Mange har ventet på dieselmotoren på 1,6 liter. Den er 47 kilo lettere enn den gamle 2,2-literen, sier informasjonssjef Tom Gullkrona Skoglund til HegnarOnline.Dessuten er selve girkassen syv kilo lettere, slik at vektbesparelsen blir på 54 kilo.Den nye motoren er på 120 hk og oppnår et maksimalt dreiemoment på 300 Nm.
Populære CR-V
I oktober vil samme motor være tilgjengelig i SUV-en CR-V- Vi selger mer en vi hadde håpet og trodd av CR-V. Den har vært vitamininnsprøytningen vi trengte, sier informasjonssjefen.CR-V ligger på 15. plass på registreringsstatikken så langt i år med 491 biler (per 11. mars), viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken. Bilen ligger på tredjeplass på 4WD-oversikten, bak storselgeren Mazda CX5 og Mitsubishi Outlander, men foran VW Tiguan.
Sportsbilene kommer
Hondas konseptstudie av den kommende sportsbilen NSX er også på plass i Genève. Nå vises også interiøret frem.- NSX er ventet på markedet i 2015, sier Gullkrona Skoglund.Han sier at en ny Civic Type R også vil komme da. Den får minst 265 hk, mens utgående modell "bare" hadde 201 hk.

Motor