+ mer
Subaru Forester

Subarus nye råskinn med 240 hk

Subaru velger å ta SUV-råskinn inn til Norge.

I fjor opplevde Subaru stor suksess med sin høyreiste SUV XV. I år er det Forester som er den største nyheten.- Det er ikke bare en facelift, men en helt ny bil, fastslår informasjonsdirektør Stian Thrane i Subaru Norge overfor HegnarOnline.Han fremhever at bilen både har blitt større og merkbart mer stillegående enn forgjengeren. Eksempelvis har bagasjerommet økt med 50 liter. Bakkeklaringen er større enn på SUV-er flest; 22 cm.Rallygenene blir ivaretatt ved at Subaru vil ta inn en bensinvariant på 240 hk til pris 667.000 kroner. Naturligvis kommer Forester også med dieselmotor og med en mindre bensinmotor.Ifølge Thrane ruller det 18.000-19.000 Forester på norske veier fra før, så Subaru håper nok at mange av disse vil ta veien til Subarus bruktbilhaller fremover.

Hegnar BILs Facebook-sider finner du bilder av alle de viktigste nyhetene på årets bilmesse i Genève
En annen nyhet er at Outback nå kan leveres med kombinasjonen diesel og automat (CVT), noe som kan gi en viss økning i dieselandelen.Subarus nye konseptbil Viziv vises frem for første gang i Genève. Den kommer garantert ikke på veien med det første.Konseptbilen er laget for å vise hva Subaru ønsker å være i fremtiden.

Motor