+ mer
Foto: Scanpix

Tror kjøperne kommer bare været blir bedre

Det er kanskje ingen overraskelse at det norske sommerværet er en av båtfolkets verste fiender.

I en spørreundersøkelse InFact har gjort for Norboat sier to av tre båteiere at de vil bruke båten mer aktivt bare været bedrer seg. Over en fjerdedel tidligere båteiere kjøper båt igjen så snart sommer-Norge får et bedre klima.At været er en viktig faktor i båtlivet, er selvsagt ingen overraskelse. Undersøkelsen InFact har gjennomført for båtbransjeorganisasjonen Norboat viser imidlertid at været styrer det meste av båtlivet. Det har gått ut over både båteiere og båtbransjen de siste årene.Spørreundersøkelsen viser nemlig at været betyr mye mer for nordmenn enn familiens interesse for båtlivet, drivstoffprisene, ferietilbudet langs kysten eller servicen i båtbransjen.

Motor