+ mer
Tesla Model S

Tesla slipper Model S-nyheter

Tesla kom med flere nyheter rundt sin Model S søndag.

Tesla Motors meldte søndag at salget av Model S kjøretøy overgår forventningene. Så langt er det solgt/levert 4.750 biler, mens målet som ble gitt i midten av februar var 4.500.Det betyr også at Tesla nå guider at selskapet vil tjene penger i 2013 som helhet.Samtidig ble det meldt at Tesla ikke vil tilby den minste batteripakken på 40 kWh. Det vises til manglende etterspørsel. Bare fire prosent av kundene valgte 40 kWh batteri, som ikke er nok til å rettferdiggjøre produksjonen av denne versjonen.Kundene som har bestilt dette alternativet vil i stedet motta 60 kWh-alternativet, men hvor reddevidden er programmert slik at den er på nivå med 40 kWh-batteriene. Akselerasjonen og toppfarten er imidlertid den samme som på bilen med større batteripakke. Tesla kan etter anmodning fra opprinnelig eller fremtidig eier få oppgradert rekkevidden.Tesla avslører dessuten at alle 60 kWh-biler er blitt bygget med Superchargerhardware inkludert.

Motor