+ mer
Mercedes S-klasse

Mercedes S-klasse - de norske prisene

Mercedes S-klasse-prisene er nå offentliggjort.

og i dag ble de norske prisene avslørt.Tre faktorer ble prioritert i utviklingen i nye S-Klasse: Intelligente kjøreegenskaper, effektiv teknologi og "essensen av luksus".Bilen kan bestilles fra i dag og den norske prisen starter på 1.046.900 kroner.- Ambisjonen med S-Klasse er "Das Beste oder nichts" på alle måter. Ingen andre modeller representerer essensen av Mercedes-Benz slik som S-Klasse, sier Dr Dieter Zetsche, styreleder i Daimler AG og leder for Mercedes-Benz Personbiler.- S-Klasse er et ikon og en veldig viktig bil for Mercedes-Benz. Denne våren har pågangen fra interesserte kunder vært stor og vi tror den nye generasjonen S-Klasse vil gå inn som den ledende luksussedanen også i Norge, sier Johnny Kristian Danielsen, direktør for Mercedes-Benz Personbil.Følgende modeller er tilgjengelig fra start: S350 BlueTECH, S400 HYBRID, S500, alle i både lang og normal versjon.
Motor