+ mer
Tesla CEO Elon Musk walks past the Tesla Model S after a news conference at the Tesla factory in Fremont, Calif., Friday, June 22, 2012. The first Model S sedan car will be rolling off the assembly line on Friday. (AP Photo/Paul Sakuma) Paul Sakuma

Tesla betaler milliardlån i morgen - 9 år før tiden!

Tesla-gründer og -toppsjef Elon Musk viser muskler.

Tesla-gründer og -toppsjef Elon Musk skriver på Twitter at elbilprodusenten sannsynligvis vil tilbakebetale lånet til det amerikanske energidepartementet allerede i morgen, onsdag. Det er ni år før låneforfallet i desember 2022.17. mai økte Tesla størrelsen på kapitalutvidelsen med 30 prosent. Totalt henter Tesla inn 1,08 milliarder dollar for å øke kontantreservene og nedbetale føderal gjeld.I forrige uke opplyste Tesla at de vil bruke 452,4 milioner dollar til nedbetaling av lånet.Musk skriver også at det vil komme en Supercharger-oppdatering i neste uke.Musk, som også eier SolarCity Corp. (SCTY), er ifølge Bloombergs siste milliardærliste god for 5,7 milliarder dollar.
Motor