+ mer

Citroën presenterer ny cabrio-racer konseptbil

Citroën presenterer konseptbilen DS3 Cabrio Racing med eget barnesete på Goodwood Festival of Speed i Sussex i England denne helgen.

er den årlige møteplassen for historiske racerbiler, og årets festival starter fredag.Citroën har valgt dette eventet for å vise frem sin nyeste konseptbil: Citroën DS3 Cabrio Racing. som også vil stilles ut under høstens bilutstilling i Frankfurt.Konseptbilen DS3 Cabrio Racing er basert på Citroën DS3 Racing med fast tak.Den nye konseptbilen har bare 25 kilo ekstra i forhold til originalmodellen, og beholder dermed kjøreegenskapene til DS3 Racing.Bilen har 19-tommers felger i glinsende sort, og detaljer i sort krom på håndtak, pyntelister og sidespeil.Konseptet er gjennomført DS. Du finner igjen DS-mønsteret i det sorte stofftaket akkurat som på en "vanlig" DS3 Cabrio, og logoen er inngravert i speilhusene. Detaljer og deler av DS-emblemet er i rødfargen Carmin.
For deg som er sent ute til barnehagen!
Konseptbilens 1,6 liters motor har 202 hk. I tillegg har bilen bremser, hjulopphenge og et eget karbonkit som er utviklet av Citroëns motorsportavdeling, Citroën Racing.Kupeen i Citroën DS3 Cabrio Racing er både sporty og elegant, og helt tydelig gjenkjennelig fra DS3 Cabrio.Bilens bøtteseter har et nytt, lekkert trekk med armbåndsureffekt i Nappa-skinn, skinn med DS-mønster og Alcantara. Sømmene har den røde Carmin-fargen som også går igjen i rammen rundt setene og på instrumentbordet.Citroën presenterer også et bilsete for barn med samme armbåndsureffekt i tre materialer - akkurat som resten av setene. Høres ut som bilen for deg som pleier å være sent ute med levering til barnehagen?

Motor