+ mer
BMW X3 - Foto: Newspress

Disse bileierne er mest fornøyde

Ny undersøkelse avdekker hvor fornøyd nordiske bileiere er med bilen sin.

Eierne av BMW, Lexus og Mercedes er mest fornøyde. Blant de billigere modellene er det VW og Toyota som utpeker seg, skriver vg.Avisen viser til en fersk undersøkelse, publisert i NAF Motor, som har fått 80.000 bileiere fra hele Norden til å vurdere sine bilkjøp.Ved å slå sammen svarene fra Danmark, Sverige og Norge har man tilstrekkelig antall svar til å se på hvilke modeller som har de mest tilfredse eierne når kjøreglede og kjøreegenskaper blir vurdert, skriver avisen.Av biler som er førstegangsregistrert i perioden 2009 til 2012 er et BMW X-3, Lexus CT 200h, Lexus RX og Mercedes GLK som har de mest fornøyde eierne.Først på 8. plass finner man Volvo XC60, og på plass 11. plass kommer Subaru Outback.VW Up er den eneste av minibilene som kommer med på topp 30, med en 24. plass i undersøkelsen.

Motor