Gode tall fra Chrysler

Den amerikanske bilprodusenten Chrysler tjente mer penger i årets andre kvartal målt mot samme periode i fjor.

Chrysler - bilder fra www.Chrysler.com
Motor

Chrysler-gruppens resultat steg med 16 prosent til 507 millioner dollar i årets andre kvartal.Ifølge en melding fra selskapet er det sterke salgstall i USA, samt økende etterspørsel etter selskapets pickuper som drar opp inntjeningen.Selskapet, som er USAs tredje største bilprodusent, bekrefter likevel at de finansielle utsiktene for 2013 er lavere enn før, og at forventningene dermed er nedjustert til mellom 1,8 og 2,2 milliarder dollar i resultat, mot et tidligere forventet resultat på rundt 2,2 milliarder dollar netto.Omsetningen økte 7 prosent til 18 milliarder dollar i andre kvartal, mot 16,8 milliarder dollar i samme periode i fjor.Driftsresultatet endte på 808 millioner dollar, opp fra 755 millioner dollar i andre kvartal 2012.Det gode andrekvartalet følger et svakt første kvartal hvor resultatet falt med 65 prosent.

Nyheter
Børs